8 Nisan 2010 Perşembe

Şuan dünyada uygulanan 5 çeşit kaynak çeşidi bulunmakta.Bunlardan ilk önce en başta çıkan silikon kaynak.

Silikonlu kaynak,inşaatlarda,cam malzemelerin yapıştırılmasında kullanılan silikonun saç için uyarlanmışı.


Isıtılarak saç uçları canlı saçın baş derisine yarım santim uzunlukta bir mesafede saç tutturulmasıyla yapılmakta.Keratin kaynak saç yapısına en uygun kaynak çeşidini oluşturmakta.

Çünkü keratin saçın ana yapısı ve renk açısında,kullanılabilirlik ve sağlamlık açısından en kullanışlı kaynak çeşididir.Şuanda ama dünyada en fazla yapılan,pratik olarak da en hızlı en kullanışlı en çabuk yapılabilen halkalı kaynak çeşidi.

Bu da saçlara hiç zarar vermeden sökülüp takılmayı ve hızlı bir montaj ve saçtan ayrılmayı sağlıyor.Dünyada çok fazla tutulmasada çabuk yapılanların arasında geniş tutamlar halinde yapılan kaynaklar var.

Fakat bunun kullanım süresi biraz daha zor ve meşakatli olduğu için fazla tutulmuyor.Birde özellikle Güney Amerika taraflarında kullanılan örgülü kaynak var.Saç diplerine yapılan bir örgüye iplerle dikilmiş saç tutamları dikilerek tutturuluyor.

Bu yalnız çok kısa süre kullanılabiliyor.Bir hafta 10-15 gün gibi sürelerde.Çok fazla tercih edilen kaynak çeşidi değildir.Şuanda en çok tuttulan kaynak çeşitleri keratin kaynak ve halkalı kaynak çeşitleridir.

0 yorum:

Yorum Gönder