13 Nisan 2010 Salı

Sex On The Beach İçki KokteyliSon yıllarda seçkin gece kulüplerinin en favori kokteyllerinden biri olan Sex On the Beach kokteylini evlerinizde sizde yapabilirsiniz.

İhtiyacınız olan malzemeler:

Votka,şeftali likörü,tekila,nar şurubu,portakal suyu.

Shaker'a(Karıştırma Kabı) bol miktarda buz ekliyoruz. Ardından bir ölçü votka(kahve fincanı) yarım ölçü şeftali likörü,yarım ölçü tekila,bir miktar nar şurubu,üzerine de portakal suyu ekliyoruz.

Saher'ın kabağını kapattıktan sonra çalkalıyoruz. Hazırlamış olduğumuz karışımı bir bardağa yukardan doldurarak köpürmesini sağlıyoruz.

Bu karışımın içine iki dilim portakal atarak içime hazır hale getiriyoruz.Nar şurubu kokteyle hem tat hem de görüntü olarak güzellik katmaktadır.


Şeftali likörünü ve tekilayı aynı miktarda "votka"yı ise bunların iki katı olacak şekilde ölçülerimizi ayarlamalıyız.

2 yorum:

  1. BEN kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.. CİDDİ REEL GÜRÜŞMEK İSTYN 30 VE 50 YŞ ARASI OLGUN BAYANLARI BKLRM NOT.TEKİM AKTİFM 30 VE 50 YŞ ARASI ÇİFTLERE DENEYİMLİ AKTİF OLARAK EŞLİK EDERİM GİZLİLİK ŞART sms watsap carı

    YanıtlaSil
  2. BEN kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.. CİDDİ REEL GÜRÜŞMEK İSTYN 30 VE 50 YŞ ARASI OLGUN BAYANLARI BKLRM NOT.TEKİM AKTİFM 30 VE 50 YŞ ARASI ÇİFTLERE DENEYİMLİ AKTİF OLARAK EŞLİK EDERİM GİZLİLİK ŞART sms watsap carı

    YanıtlaSil