16 Şubat 2014 Pazar


6 kişilik Malzemeler;
  • 4 parça tavukgöğsü
  • 1 çay bardağı nar ekşisi
  • 2 çorba kaşığı kırmızı pul biber
  • 5 çorba kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
  • karabiber
  • 3 diş sarımsak
  • 1 soğan 
Nar Ekşili tavuk nasıl yapılır;

Tavuk göğüs etlerini ince ince dövüp dilimleyin. Bir kabın içine alıp üzerine rendeleyip suyunu sıktığınız sarımsak ve soğan suyunu ekleyip 10 dakika dinlendirin.

Daha sonra üzerine zeytinyağını ve baharatları ekleyip karıştırın. Izgarada pişirip üzerine sıcakken hemen nar ekşisini döküp sıcak sıcak ikram edin.

0 yorum:

Yorum Gönder